Michael Kors Veske Oslo Butikk

Feide fashion week i år populært store poser mote nye inventar

Fashion Week denne sesongen uvitende er avsluttet, både fra T-Taiwan briljere domstol skutt på gaten er fylt med en rekke nye fasjonable enkelt produkt, så i dag la oss ta en prat neste Hva poser vil være populært det? Fashion Week gate slo regelmessig for å se venner vil finne at disse ultra-high poser fotografert av tilstrømningen av folk kjærlighet, en rekke ulike stiler og farger for å se få antsy, ønsker hver og en å ha, aldri bekymre Hva å kjøpe denne pakken!

Vesker NO.1 Michael Kors Veske Hamilton

Det endret seg noen ny sesong Gucci gevinst flere og flere fans, spesielt de posene er en ny generasjon av Det bag. Den mest populære pakken er Dionysus «Dionysus Bag», fra den sjarmerende geranium utskrift broderi utskrift til sesongen, en rekke utallige former, av tilstrømningen av folk ettertraktet stjerne. I Fashion Week denne sesongen, var utenfor basen kontrakt Dionysos, en gudinne kalt must-haves gaten oh.

Vesker NO.2 Gucci GG Marmont Bag

Large Logo av GG Marmont veske vesken er Gucci logo, Jian Jie og elegante, forskjellige farger, forskjellige størrelser av samme av tilstrømningen av folk kjærlighet. Den praktiske og stilige integrasjon er på plass, er det verdt kjøpet.

Vesker NO.3 Gucci Lady Web Bag

Classic Lady Web veske denne sesongen er for en helt ny skinn og farge, stil er perfekt for en mini street konkav form, liten og praktisk, men også iøynefallende nok.

Vesker No.4 Gucci Vintage Web

Vintage Web-serien er også til en svært høy grad av utseendet til en Fashion Week, nå i kraft retro, klassisk og enkel stil kan fråtse i selv mote holdning med dem er veldig perfekt.

NO.5 Hermes Kelly bag

Ultra Classic Hermes Kelly bag tilhører en svært lønnsom investering til Marokko, Princess Grace Kelly heter, som representerer nåde og eleganse. Det er verdt å nevne at smart Chiara Ferragni utvalg Fendi Strap Du Kelly bag med matchende veske, leken og veldig dekorativt Tachibana sug øye, gjør denne modellen umiddelbart mer verdt å se.

Nr.6 Billig Michael Kors Veske

Søster Kim og Gigi er en fan av denne posen, pakken skal Lucrezia Givenchy ble populær for sin klassiske skjønnhet og symmetri, pakken skal vedta alle komfortable kalveskinn materiale, svart moden kvinne vise mer Jian Jie mote holdning.

Vesker NO.7 Fendi Dotcom

Fendi poser hjemme har alltid vært til stede i gata skyting i den høyeste satsen, Dotcom veske form ennå soft-touch trim, likposer dekorert med palladium legering trim, sølv FENDI Roma kamp varmt preget logo, elegant og feminin.

NO.8 Fendi Peekaboo bag

Fendi poser er svært populære poenget er mer at den kan fullføre utviklingen av den klassiske gamle delen av moderne moderne sjarm, Peekaboo ikke akkurat stor praktisk og elegant, super-mini stil, men også av tilstrømningen av folk sint rykke når tilbehøret er en stor a.